Kentucky Fucked the Chicken

Nu mi-s mare amator de KFC şi McDonald's. Prefer să mă îngraş cu alte bucate. Am mâncat o singură dată la KFC şi atunci nişte aripioare cu cartofi, că pieptul îmi place să-l gust altundeva. Vorba lu' bună-mea: "Pentru un piept bun, dai picioarele la o parte"...nu ştiu dacă se referea la pui, cert e că râdeam să nu creadă că nu înţeleg. Dar mi s-a făcut o poftă nebună de iTwister, fiindcă e plin oraşul de reclame. Şi fiindcă tot e FriesDay, ne-am hotărât să ne aruncăm spre un junk food.

Plin de speranţă, i-am cerut chelnerului din spatele tejghelei, un iTwister Grill. Zâmbitor, îmi spune că e 12 lei şi ceva. Tot oraşul şi netul muge de oferta de 5,5 lei. "Bun, din ăla cu 5,5 lei mai ai pe stoc, garcon?" - mă înclinai spre el, rugător. "Sigur că avem, dar aici aveţi şi cartofi şi băutură răcoritoare" - insista el. "Eu vreau din ăla cu 5,5 lei" - şuerai eu prin strungăreaţă. Am intrat în final în posesia lui şi mă îndreptam spre masa tăcerii să-l savurez. În drumul prelungit şi chinuitor spre masă, eram cuprins de tot felul de gânduri îndoielnice văzând mărimea "godzilliană" a tubului numit iTwister.



Ajung la masă, îl tragem în poză fiecare cu telefonul din dotare şi deschid ambalajul. Era mai mic decât ambalajul. Am simţit gustul sărat al celor două lacrimi care se prelingeau. "Voi muri de inaniţie!" - am tras concluzia. Dar cum şi Zoe a fost bărbată, aşa mi-am adunat şi eu optimismul şi mi-am zis "O fi el mic, dar poate e consistent şi bun". Poate nu! E chiar aşa cum nu trebuie: mic, scârbos şi neprietenos.

Câteva poze exemplificative lângă o monedă de 50 de bani





Mi-s tare curios dacă celor care încropesc reţeta, că nu pot să zic că o creează, li se testează papilele gustative. Adică, oameni buni, am impresia că la voi la KFC e ca şi cu papa de bebe. O îndeşi în gura copiluţului, prostindu-l că e bună, dar tu te ofileşti tot numai când o miroşi.  Mă leşi!?

Aşa de bine începuse ziua, mai ales că Grasu XXL a scos videoclipul de la Azi nu. Atâta bucurie am şi eu!


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare