CioLAN: Un multiplayer culinar

Este una din zilele în care plouă afară, nu ai chef de ieşit şi nici inspiraţia culinară nu se atinge de tine. Că deh, are şi ea demnitatea ei! Când Age of Empires făcea furori, intră în biroul meu de atunci, actualul meu naş. Era o ploaie rece, mocănească, de îţi pătrundea în cele mai tainice locuri. "Ce zici dacă pleci mai devreme azi, că tot e urât afară, băgăm un Age of Empires în reţea, şi facem întrecere cu arcul virtual câte sticle de bere spargem în realitate" - zise el şugubăţ. Zis şi făcut. Şi ne-am fugărit cu armatele până ni se făcu rău de la atâta fugăreală şi am închis prăvălia seara când se lăsă întunericul. De atunci, de câte ori e o zi ploioasă îmi aduc aminte de acea zi şi zic "Pe vremea asta ori faci copii, ori numeri banii ori faci un multiplayer". Depinde cât de viril, bogat sau gamer eşti!

Fiind o astfel de zi şi în ziua cu pricina, purcezi la un multiplayer culinar. Că ne-am maturizat, nu de alta! Un fel de mâncare, pe cât de nerafinat pe atât de greu pentru hardware-ul cu care eşti dotat: ciolan de porc la cuptor cu pure de cartofi şi salată de roşii cu ceapă verde. Super banal, super greu!

Procesul de instalare este foarte simplu. Se descarcă ultimul build de cioLAN, v1.0 de preferat, de pe ftp-ul frygyder.ro, cu user name: mancaciosu şi password: gargantua, şi se instalează pe o maşină cu încălzire pe apă numită OaLA. Lăsăm procesul de instalare vreo 2-3 ore, ca toate dll-urile să fie instalate corect. După ce procesul de instalare este complet, se crează un shortcut pe Vasul_de_ceramica şi se rulează utilitarul LaCuptor pentru finalizare, maxim 30 de minute.

Notă: Pentru ca jocul să ruleze corect, asiguraţi-vă că aţi instalat DirectPureX şi v-aţi creat un cont pe TomatoesSaladLive. Jocul se recomandă în special tinerilor peste 15 ani şi adulţilor, cu precădere celor cu abilităţi digestive ridicate.

Mai jos găsiţi câteva screenshoturi pentru exemplificare. Imaginile pot fi tulburătoare şi nu se recomandă a fi accesate de către persoane cu colesterol ridicat sau probleme cardiace.









Game over

Comentarii

  1. Ha! Ha! Ha! Cred ca ficacioru' de pe langa stoMACH-ul tau a fost cam lent si ti-a ingreunat putin download-ul si ti-ar fi trebuit un pach gen Digestiv: Episode Unicum.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am cam resimtit dupa asa un pranz, e adevarat :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare