Ha...Harold's!

Sănătate...şi noroc, şi la vară să facem poc! Nu, nu e deja clasicul banc cu Boc sau alte probleme sociale. E vorba doar de restaurantul Harold's din complexul studenţesc din Timişoara. Restaurant cu un nume pretenţios pentru locaţia sa. Nu e o alegere fericită, dar dacă nu s-a găsit o alta mai bună, hai treacă meargă. Înotăm vitejeşte printre micii indieni care ne cer ba o gură de suc, ba câte un ban să-şi astâmpere foamea cu câte un gyros, ca să ajungem la porţile academiei culinare. Cam aşa suna Harold's!

Intrăm pe culoarul care ne conduce spre o terasă. Fiind caniculă, omitem că aerul condiţionat ne îmbie în incintă şi rămânem să ne potolim foamea în comuniune cu natura şi căldura. Ne aruncăm la o masă şi aşteptăm meniurile. Nu puteam să nu observ cele câteva găuri din faţa de masă. La un restaurant cu numele de Harold's, spun drept, nu mă aşteptam la orificii de aerisire în masă. Tehnologia avansează, ce să mai zicem. S-a comandat variat şi cu spor, de la clasica salată la specialităţi din bucătăria chinezească. Am fost uimit să văd şi faimoasa cuizină mexicană pe meniu, şi destule feluri care să mulţumească un Mexican food lover.

Mâncărica a venit suspect de repede dată fiind varietatea celor comandate. Poate suspect de repede pentru un local de la noi. Ori le au gata congelate, puse pe farfurii şi etichetate, ori bucătarul e un fel de caracatiţă care învârte tigăi şi boluri. În orice caz, gustul a fost bun şi ingredientele proaspete. Cam asta contează în fond. Să nu sari direct în camera de meditaţie, de cum ajungi acasă sau la birou. 


După cum se ştie, bucătăria britanică nu este deloc în topul celor mai bune din lume, de aceea mi se pare neinspirat să pui un nume britanic de local unui loc unde mâncarea chiar are gust. Cum bine zice un citat:

"Britain is the only country in the world where the food is more dangerous than the sex."

Comentarii

  1. Aia cu cartofi prajiti sigur era a ta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Din nefericire pentru mine, pe salata scria mare BigBen. Deh, mai facem si sacrificii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Te felicit pentru talentul tau.
    Am sa te caut cand ajung in Timisoara.
    Continua sa faci treaba buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow. Those pictures are awesome :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ...and the food was great indeed :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Bun review Ben, ai dreptate! Pofta buna!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare