Cine-a pus smeura-n drum...

...ăla n-o fost om nebun. Mă topeam după ceva dulce şi fin într-o seară. Chiar nu vorbesc de femei acum! Şi mă fâţâiam, şi mă întorceam, şi mă măcinam. Nu mai cumpăr ciocoleturi, bombonele, drajeuri, cipiripi şi alte cele tocmai ca să nu m-arunc în ele. Şi când te apucă pohta ce-ai pohtit, ei bine...ai pus-o. Mă târăsc până în bucătărie, caut în sertare, dulăpioare, făraşe şi când colo găsesc un pachet de biscuiţi. Prima parte e rezolvată. Da' cu ce le unjem pe biscuitele noastre?! Păi să vedem. Deschid frigidul frigider şi scanez la vreo 2000 dpi: şuncă, brânză, roşii, sardele, ketchup, hrean, sos de smeură, ceapă roşie, salată verde....stop, rewind! Sos de smeură. Sună a naibii de bine pe nişte biscuiţi. Da' sosu ăsta e un must have. Nu îi fac reclamă firmei, că nu mă plătesc, doar vreau să încercaţi şi voi ceva bun. Himbeer Sauce de care vă zic eu e produs de firma Schwartau, care observ eu că se cam pricep la sosuri, gemuri, marmelade. Şi stăteam ca un urs cu biscuiţii mânjiţi de smeură şi cu un pahar de lapte rece, care completează de minune acest mic bufet dulce.

Noi să fim sănătoşi...că smeură avem!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare