Blogging-ul culinar, o ştire pentru întreaga ţară
Ştirile ProTV ne-au făcut să lăsăm cuţitele din mână, oalele au dat în foc preţ de câteva minute şi ne-au făcut să stăm ţintuiţi în faţa televizorului de acasă şi nu la vreun restaurant să scriem de el. Primul reportaj despre blogging-ul culinar ne-a deschis pofta de a scrie mai mult şi mai bine.
Chiar dacă interese financiare stau în spatele unor proiecte, fiindcă banul ne conduce până la urmă, oamenii care scriu o fac din pasiune şi cu dragoste. Foarte pragmatice cuvintele investitorului care ne dezvăluie că alte proiecte au eşuat sau nu sunt importante şi ei se concentrează pe această nişă. Într-un fel ne bucurăm, dar cred că la un moment dat, va fi şi această nişă exploatată prea mult iar alta îi va lua locul. Orice s-ar întâmpla, noi vom continua să scriem din pasiune şi cu pasiune. Lumea trebuie să ştie unde se mănâncă bine sau ce să gătească.
Al doilea reportaj ne-a arătat cât de mult este extinsă şi apreciată gastronomia online în lume. Oamenii descoperă amestecuri inedite de arome şi de ingrediente şi le dezvăluie unei lumi întregi. O lume întreagă le citeşte reţetele sau întâmplările culinare şi îi răsplăteşte cu un mulţumesc. motivându-i să scrie. O lume nouă datorită unei tehnologii noi, care nu ne face sclavii ei, ci dimpotrivă, ne deschide ochii spre libertatea şi varietatea culinară. Cu toate acestea, cărţile de bucate cu pagini stropite şi înmiresmate de rom şi vanilie ale mamelor şi bunicilor noastre îşi au locul binemeritat în inimile şi bufetul nostru.
Chiar dacă interese financiare stau în spatele unor proiecte, fiindcă banul ne conduce până la urmă, oamenii care scriu o fac din pasiune şi cu dragoste. Foarte pragmatice cuvintele investitorului care ne dezvăluie că alte proiecte au eşuat sau nu sunt importante şi ei se concentrează pe această nişă. Într-un fel ne bucurăm, dar cred că la un moment dat, va fi şi această nişă exploatată prea mult iar alta îi va lua locul. Orice s-ar întâmpla, noi vom continua să scriem din pasiune şi cu pasiune. Lumea trebuie să ştie unde se mănâncă bine sau ce să gătească.
Al doilea reportaj ne-a arătat cât de mult este extinsă şi apreciată gastronomia online în lume. Oamenii descoperă amestecuri inedite de arome şi de ingrediente şi le dezvăluie unei lumi întregi. O lume întreagă le citeşte reţetele sau întâmplările culinare şi îi răsplăteşte cu un mulţumesc. motivându-i să scrie. O lume nouă datorită unei tehnologii noi, care nu ne face sclavii ei, ci dimpotrivă, ne deschide ochii spre libertatea şi varietatea culinară. Cu toate acestea, cărţile de bucate cu pagini stropite şi înmiresmate de rom şi vanilie ale mamelor şi bunicilor noastre îşi au locul binemeritat în inimile şi bufetul nostru.
Comentarii
Trimiteți un comentariu